Q-DENT Cabinet Stomatologic

“La noi Nu te doare!”

 

 

 

 

Pacienti Q-DENT

Ce spun pacientii nostri:

“Am fost la cabinetul stomatologic Q-DENT si pot spune ca am ramas impresionata. In primul rand cabinetul arata foarte bine si este foarte curat. Mai departe pot spune ca nu am simtit ca am fost la dentist, iar calitatea lucrarii a fost exceptionala. Personalul este foarte prietenos si pot spune ca revin cu placere.” Alina P.

“Pentru toata echipa Q-Dent! Va multumesc mult pentru noii mei dinti! Sunt foarte bucuroasa si voi sunteti incredibili! Va multumesc!!” Mihaela C.

“Mi-a placut mult ca a fost tot timpul muzica atunci cand eram pe scaunul stomatologic si faptul ca personalul cabinetului a fost foarte prietenos cu mine.” Ionut S.

“Va multumesc foarte mult ca ati avut grija de dintii mei atat de bine. Lucrarea este perfecata si culoarea arata foarte bine. Va transmit toate cele bune!” Claudiu M.

“Familia mea si cu mine suntem pacientii Dr. Costache si a Q-DENT de la inceput si suntem foarte incantati de calitatea si profesionalismul Dr. Costache. Doamna doctor este extrem de comunicativa si asta a facut ca toate vizitele sa fie extrem de placute.” Alexandra C.